Benieuwd naar de routes van zondag 10 september? Bekijk de routes in onze 3D-video’s. Zo krijg je een goede impressie van de diverse, sfeervolle routes.

110 KILOMETER

Deze 110 km route van de Gerrie Knetemann Classic is de favoriet van velen! Vanaf de start in het sfeervolle Olympisch Stadion Amsterdam fietst je langs rivieren als de Amstel en de Vecht. Je komt langs de Ouderkerkerplas, Vinkeveense plas, Wijde blik en nog veel meer! Deze route bevat eigenlijk te veel moois om in dit korte filmpje te laten zien.

75 KILOMETER & KNEET KIDS RIDE

De mooiste paden langs rivieren, kanalen, weilanden en plassen. Dat is kenmerkend voor deze 75 km route!
Deze route is ook geschikt voor oudere kinderen die al wat trainingskilometers gemaakt hebben. Zij kunnen zich inschrijven voor de Kneet Kids Ride 75.

45 KILOMETER & KNEET KIDS RIDE

Langs de oevers van de Amstel, de Ouderkerkerplas, polder de Ronde Hoep en nog veel meer moois. Deze route is 45 kilometer lang genieten!

25 KILOMETER & KNEET KIDS RIDE

Het is de kortste route maar zit vol schoonheid! Start en finish is in het sfeervolle Olympisch Stadion in Amsterdam en een groot deel van de route loopt langs de oevers van de Amstel en door de weilanden. Deze route is ook zeer geschikt als familietocht en je kan de route op elk soort fiets rijden.