Ontvangst in Sfeervol Olympisch Stadion
De 12e Gerrie Knetemann Classic op zondag 10 september 2017 biedt unieke mogelijkheden voor bedrijven. Ontvang waardevolle relaties en collega’s in de Business Lounge op de historische grond van het Olympisch Stadion Amsterdam!

Samen fietsen
Wist je dat samen fietsen met collega’s en relaties motiveert, inspireert en zorgt voor verbroedering? Geniet van een attractieve route van 25, 45, 75, 110 of 160 km langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, ’t Gooi en langs unieke natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. Ook de minder getrainde fietsers kunnen prima uit de voeten op de routes van 25 en 45 km. Voor fanatieke deelnemers is er op het einde van de routes van 75, 110 en 160 km de mogelijkheid om een tijdrit te rijden op het afgesloten parcours van Sloten. Hier kan je je meten met collega’s en de andere teams.

Nagenieten in de Business Lounge
Na afloop van de Gerrie Knetemann Classic krijgen alle bedrijfsdeelnemers toegang tot de Business Lounge. Daar kan je onder het genot van een pastamaaltijd en een drankje nagenieten van een geslaagde business ride.

Haal je collega’s en relaties over en fiets mee!
Teaminschrijving is mogelijk vanaf 8 personen
Businessteam – met businessarrangement – voor € 79,- p.p. (Excl. Btw.)
Vriendenteam – zonder businessarrangement – voor € 20 p.p.