Tijdens de Gerrie Kneteamann Classic kan je meedoen aan de tijdrit op het parcours van sloten. Het team met de 8 snelste personen op wint een baanclinic met Levi Heimans in het Velodrome Amsterdam.

Levi Heimans, meervoudig Olympiër ploegenachtervolging, laat je met plezier de combinatie van techniek en snelheid ervaren, dat wat deze sport zo populair maakt!

Als specialist op de ploegenachtervolging weet Levi als geen ander hoe het is om hard te fietsen en daarnaast haarfijn aan te voelen hoe vier man sterk optimaal ingezet moeten worden om aan de streep allemaal het uiterste te hebben gegeven.

Deze bijzondere baanclinic wordt aangeboden door het Velodrome Amsterdam en  BALK rijwielen. De organisatie is in handen van MIR Sportmarketing.

 

Levi Heimans

Levi nam maar liefst drie maal deel aan de Olympische Spelen op het onderdeel ploegenachtervolging. Hij behaalde medailles op Wereld- en Europese kampioenschappen en werd meermaals Nederlands kampioen op de individuele achtervolging.Levi_Heimans_Ploegenachtervolging-1